Ga naar hoofdinhoud
Waarom IITTC?

Ruim 600 klanten, in Nederland en de Benelux, maken gebruik van onze diensten en service. Als u samenwerkt met IITTC kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Groot assortiment

Bij IITTC vindt u alles voor complete projectinvulling. Wij bieden HP-servers en -opties, storage-oplossingen, netwerkproducten, volledige blade-omgevingen en E-Care Packs, naast producten van Cisco en Microsoft.

  • Advies

Wij denken graag met u mee over een optimale inzet van hardware, software, hybride storage, security – van a tot z. Bij een offerteaanvraag voor een configuratie of projectinvulling stellen wij 9 van de 10 keer een aantrekkelijker alternatief voor.

  • Directe beschikbaarheid

U ontvangt binnen een uur een offerte, het meeste kan de volgende dag al worden geleverd uit ons eigen magazijn met grote voorraad. Hebben wij iets niet op voorraad, dan schakelen wij rechtstreeks met onze partners voor de snelst mogelijke oplossing.

  • Gemak

U hoeft niet zelf alle ICT-marktpartijen af, kunt profiteren van onze certificeringen en heeft het gemak van één vaste accountmanager als aanspreekpunt.

  • Scherpe prijs

Door onze werkwijze, omvang en onze uitstekende contacten met fabrikanten kunnen wij vlijmscherpe deals maken, met kortingen die oplopen tot 40% van de reguliere distributieprijs. Bovendien hanteren wij gunstige betalingscondities.

  • Continuïteit

IITTC bestaat sinds 2009, boekt goede financiële resultaten en telt inmiddels 600 tevreden klanten. Een betrouwbare én ambitieuze partner, want wij willen tot de top 5 behoren van resellers in Nederland.

Wat ons onderscheidt

De kracht van IITTC is dat wij het beste van twee werelden combineren. We zijn geen ‘gewone’ reseller: wij denken mee met onze klanten en partners, geven advies en ondersteunen bij projecten. Maar ons IT-ecosysteem [link], onze contacten bij grote partners als HPE en ons eigen magazijn onderscheiden ons van pure adviesorganisaties.

We zijn klein genoeg om persoonlijk te kunnen werken. Van onze grote klanten tot kleinere resellers: iedereen krijgt dezelfde persoonlijke aandacht. Tegelijkertijd zijn we groot genoeg om schaalvoordelen te bieden en landelijk en internationaal te kunnen werken.

Back To Top