Ga naar hoofdinhoud
Partners

IITTC werkt samen met:

AXEZ ICT Solutions BV, de HPE specialist die samen met u optrekt.

Toegang tot processen en de daarbij behorende data is de basis van een goed werkende infrastructuur.

AXEZ is een HPE Platinum Converged Infrastructure Specialist. Door onze kennis en samenwerking met Hewlett Packard Enterprise & IITTC geven wij eindgebruikers en reseller toegang tot het gehele product portfolio. Zo kunt u, profiteren van alle productvoordelen en optimale samenwerking van HPE Networking, Storage, Servers, Security en ondersteunende Services.

> Lees meer


HPE noemt dit totaal pakket Converged- en Composable Infrastructure en feitelijk ontlenen wij daar ook ons bestaansrecht aan. Alle op door HPE ICT Backoffice gebaseerde componenten, maar ook als het gaat om componenten die aan open standaarden voldoen, werken optimaal samen en wij zorgen er daarmee voor dat uw data altijd beschikbaar is. Hierdoor kunnen uw bedrijfsprocessen optimaal functioneren en beschikt uw informatisering altijd over de juiste gegevens, waarop u uw bedrijfsmatige beslissingen kunt nemen.

AXEZ heeft alle kennis voor u onder één dak verzameld en zowel Master ASE Data Center als Master ASE Cloud Architecten in haar team.

Jarenlange ervaring, voor u beschikbaar! Zo fungeren wij als verlengstuk van uw IT organisatie.

Gedurende een project betrekken wij de klant vanaf het voorwerk, tijdens de installatie, tot na de oplevering bij het proces, het learning on the job principe.

Wij zijn gespecialiseerd in de Converged- en Composable Infrastructure oplossingen op het gebied van Networking, Disaster Recovery, 7×24 Monitoring, Replicatie, Back-up, Restore, Archief en Datakwalificatie. Voor advies, ontwerp, installatie, implementatie, service en garantie bent u bij AXEZ aan het juiste adres.

De belangrijkste certificeringen van AXEZ

Om het gehele HPE Converged- en Composable Infrastructure assortiment goed te kunnen adviseren, implementeren en beheren om zo aan uw vragen te kunnen voldoen, heeft AXEZ zich bewust zo hoog mogelijk gecertificeerd op deze aandachtsgebieden. AXEZ ICT Solutions is als HPE Platinum Partner gecertificeerd als:

 • HPE Platinum Converged Infrastructure Specialist
 • HPE Gold Server Specialist
 • HPE Gold Service Provider Specialist
 • HPE Gold Services Specialist
 • HPE Gold Storage Specialist
 • HPE Gold Data Center Networking Specialist
 • HPE Aruba Platinum Networking
 • HPE Aruba ClearPass Policy Management

De voordelen van samenwerken

 • Eén van de hoogst gecertificeerde partners in Europa en dat zult u weten te waarderen
 • Inzicht in alle mogelijkheden van HPE, optimale advisering
 • Het breedste producten en diensten portfolio van MKB tot Enterprise
 • Alle producten en diensten in één managed service contract onder te brengen
 • Volle aandacht en ondersteuning van HPE en HPE medewerkers
 • Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en kansen met HPE portfolio

Heeft u vragen m.b.t. de diensten van Axez? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

< Lees minder

Je bedrijf laten groeien met behulp van cloudoplossingen. Dat is wat we belangrijk vinden. Wij zijn Eshgro, een toonaangevende cloud service broker. Wij stellen IT-partners in staat om succesvol cloud business oplossingen te verkopen en te leveren aan hun klanten. Met behulp van ons unieke cloud business platform, de CSB Suite, kunnen organisaties gebruik maken van hun cloud, op hun eigen manier.

Jouw bedrijf, jouw cloud
Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Dus waarom zou jouw IT dat moeten zijn? Wij vinden het belangrijk dat jij de cloud op jouw manier kunt gebruiken. Dat je toegang hebt tot een betrouwbare cloudomgeving die is afgestemd op jouw business en gebruikers. Dat je moeiteloos elke applicatie of infrastructuur kunt combineren. En dat je kunt blijven werken met je vertrouwde IT-partner.

> Lees meer

Jouw business staat voorop
IT is vaak gericht op technologie en niet op de gebruiker. Maar je business laten groeien begint bij het weer centraal zetten van de gebruiker. Bij een cloudoplossing die is gebaseerd op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken. Als jouw business voorop staat, dan wil je IT die je slimmer laat werken. Je productiviteit verhoogt. Je flexibeler maakt. Kortom, laat je bedrijf groeien op jouw manier, met technologie die jouw doelen ondersteunt.

Jouw applicaties
Je wilt dat je medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de applicaties van hun keuze. In één geïntegreerde cloudomgeving. Een omgeving waarin jij nieuwe en bestaande applicaties moeiteloos kunt combineren en samenvoegen. Waarin je zelfs klassieke software gewoon kunt blijven gebruiken. Kortom, je wilt de cloud beheren en gebruiken op jouw manier. Wij regelen dat voor je.
Veilig en vertrouwd
Beveiliging is vaak de grootste zorg voor bedrijven die naar de cloud gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat je elke publieke of private cloudapplicatie kunt combineren en gebruiken in een betrouwbare, gecertificeerde cloudwerkomgeving. Kies eenvoudig je optimale mix van flexibiliteit en veiligheid door je applicaties te classificeren volgens jouw specifieke vereisten.
Transparantie

Met Eshgro’s CSB Suite breng je je IT-uitgaven terug tot transparante maandelijkse kosten per gebruiker. Grote kapitaalinvesteringen of onvoorziene onderhoudskosten behoren tot het verleden. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en gebruikt. Dus je investeert nooit onnodig te veel in IT. Dankzij de voorspelbare kosten per gebruiker zijn je uitgaven beter te plannen en je financiën makkelijker te managen.
Jouw opstap naar de cloud
Je bedrijf laten groeien kost tijd. Dat geldt ook voor de adoptie van een nieuw IT-model. Radicaal veranderen is niet noodzakelijk. Ga gewoon in je eigen tempo naar de cloud. Stapje voor stapje. Start met één applicatie of workload en breid uit als je er klaar voor bent. Met ons stappenplan laat je gebruikers geleidelijk wennen aan de nieuwe manier van werken. En verklein je het risico voor je organisatie.

Werk in de cloud zoals jij het wilt
Kies jouw applicaties en gebruik de cloud op jouw manier. Ontdek hoe je cloud inzet om jouw business te laten groeien. 

< Lees minder

Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren.

Geen ander bedrijf levert het complete spectrum aan wereldwijde technologie- en supply chain services aan partners over de hele wereld.

Ingram Micro’s mondiale infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn business partners in staat efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen.

> Lees meer

Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend.

Ingram Micro hecht veel waarde aan de uitstekende en plezierige samenwerking met zakelijke partners zoals IITTC om efficiënt en succesvol te zijn in het bieden van de beste oplossing.

< Lees minder

Wij ondersteunen ICT partners met networking- en security expertise. Partners die dit niet zelf in huis hebben en partners die tijdelijk behoefte hebben aan extra kennis en kunde.

Onze experts zijn als volgt gecertificeerd:

HPE/ARUBA (MASE/ACCP/ACMP), CISCO (CCNA/CCNP/CISCO Security), Meru Networks, Meraki en Avaya (APDS/APSS) Checkpoint, Fortinet.

> Lees meer

 • Hoog gecertificeerde netwerk professionals die tevens de eigenaar zijn, geen ZZP’ers
 • Van pré-sales, advies, ontwerp, inrichting & beheer 24×7
 • Specialisatie op complexe IP infrastructuren Wired & Wireless
 • Inventarisatie installed base
 • Health checks
 • WIFI site survey (in de rapportage wordt technisch advies beschreven o.a. mogelijke storingsbronnen en hoe daar mee om te gaan, advies high density, inrichtingen, kanalen plan, spectrum analyse, kitlist)
 • Theoretische WIFI survey
 • Troubleshooten
 • Wij leveren geen hardware, onze focus ligt in het indirecte kanaal (resellers/distributeurs/vendoren)
 • Wij zijn geen concurrent juist een business partner.
 • Sparring partner, 1x per maand 1 vaste engineer
 • Analyses/Performance/Quickscan
 • Security-> o.a. Checkpoint, Fortinet, Cisco Next Generation Firewall

Heeft u vragen m.b.t. de diensten van The Networkers? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

< Lees minder

Back To Top