De HPE Gen10 servers laten Dell ver achter zich

Gaat u nieuwe servers adviseren aan een klant? Dan is dit een goed moment om de voordelen van HPE servers te bekijken. Lees hier waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor HPE Gen10 servers.

Veiligste servers ter wereld

Deze generatie HPE servers heeft een reeks innovatieve onderscheidende ingebouwde beveiligingen.

Silicon Root of Trust maakt booten met aangepaste firmware (low level cyberattack) onmogelijk. Silicon Root of Trust biedt een reeks vertrouwde maatregelen van firmware tot BIOS en software om een bekende goede staat te garanderen.
CNSA suite data security beveiligd vertrouwelijke data op de server met de veiligste algoritmes.
Windows Server 2016 integratie zorgt voor beveiliging in alle lagen van OS tot chips

Snelste verwerking van Data

Met de snelste dataverwerking zijn deze servers geschikt als applicatieserver, Database server of als host voor virtual machines. Het is zelfs mogelijk om volledig automatisch de workload te verdelen tussen de servers.

De nieuwste Xeon Processoren zijn sneller en softwarematig te beheren
NVDIMM
is werkgeheugen dat data veel sneller verwerkt door 66% meer bandbreedte

Eenvoudige beheer door één platform

HPE OneView maakt het beheer van netwerken en diverse infrastructurele onderdelen veel eenvoudiger. Anders dan bij Dell (Active System Manager, iDRAC, OpenManage Essentials) waar diverse tools met verschillende interfaces nodig zijn om het beheer compleet te kunnen uitvoeren.

Bovendien besparen beheerders veel tijd door het gebruik van Server Profile Templates. Dat maakt het uitrollen of uitbreiden van servers 25% sneller.

89% van de klanten die van DELL naar HPE servers overstapten
geeft aan tijd te besparen op beheer.

HPE Gen10 servers blinken uit in prestatie en schaalbaarheid.

De HPE servers zijn altijd al sterk geweest in flexibiliteit en prestaties. Toch is met de Gen10 servers een enorm grote stap gezet. Door een compleet nieuw ontwerp en alle speciale standaard functies is Gen10 een slimme keuze.

Heeft u vragen, wilt u dat wij meedenken over de configuratie of wilt u een offerte? Bel ons op 085-0705570