Ga naar hoofdinhoud
HP/HPE Financial services

Financiering

Wat is er fijner dan te weten wat uw IT omgeving u per maand kost? Vergelijkbaar met het gemak van de Cloud omgevingen, maar dan in eigen beheer en in uw eigen IT omgeving.IITTC biedt u in samenwerking met HPE Financial Services verschillende flexibele betalingsmogelijkheden aan om u toegang te geven tot de apparatuur die u nodig heeft. Niet alleen op het gebied van hardware, maar ook software en meerdere vendoren of een combinatie van is mogelijk.

De flexibele betalingsmogelijkheden, in de form van lease en financiering, stellen u in staat om de betalingen voor uw IT  apparatuur over de bruikbare levensduur te spreiden, waardoor u de kosten op het rendement van de investering kunt afstemmen.

> Lees meer

U voorkomt hiermee dat u vooraf moet investeren en daarentegen maandelijks voorspelbare uitgaven, geen verrassingen, en het vergemakkelijkt budgetrapportage en -planning.

Aan het einde van de termijn kunt u ervoor kiezen om de hardware langer te huren, te kopen of een nieuwe oplossing te huren. Zo bent u altijd voorzien van de laatste technologische noviteiten.

< Lees minder

Voordelen

HPE Financial Services geeft u de mogelijkheid om:

  • de total cost of ownership (TCO) te verlagen – industrieanalisten stellen dat effectieve leasestrategieën de totale gebruikskosten (TCO) met 10 tot 15 procent kunnen reduceren. HPEFS kan u helpen met de ontwikkeling van de juiste IT investeringsstrategie welke aansluit op uw specifieke financiële en technologische behoeften.
  • het risico van economische veroudering te minimaliseren.
  • de kosten voor hardware, software, services en bijkomende kosten te bundelen in één betaling.
  • bestaande liquiditeit en kredietfaciliteiten te behouden.
  • uw IT omgevingen versneld te vervangen.

> Lees meer

  • u kunt mogelijk uw maandelijkse betalingen als een operationele uitgave afschrijven of de uitgave omzetten in kapitaal.
  • met een lease de problemen aan het einde van de bruikbare levensduur en problemen met de hierbij komende kosten te elimineren door de apparatuur eenvoudig aan het einde van de leasetermijn terug te sturen.
  • uw maandelijkse betalingen eventueel als een operationele uitgave af te schrijven of de uitgave om te zetten in kapitaal.

Neem contact op met uw accountmanager voor meer info.

< Lees minder

HPE Financial Services helpt DS Virgin Racing met hun innovatie

DS Virgin Racing was in staat om hun innovatie te stimuleren met investeringen in IT-oplossingen, door gebruik te maken van HPE Financial Services. Zie hoe ze het Formule E-team hebben geholpen hun veranderingen sneller door te kunnen voeren en met hun IT innovatie de concurrentie voor te blijven. Door gebruik te maken van HPE Financial Services konden zij geld vrij maken om ook andere innovatieve toepassingen door te voeren.

Stay in control: Vereenvoudig Enterprise IT Asset Recovery

Het snelle tempo van de hedendaagse technologie-industrie heeft enterprise IT-activiteiten steeds complexer gemaakt, vooral op een wereldwijde schaal.

Met een programmatische benadering van asset recovery, kunt u de controle over uw IT-levenscyclus goed managen. Wij zullen u helpen om een ​​pro-actieve asset recovery-strategie te ontplooien, dat de fysieke, financiële en contractuele aspecten van uw technologie kan optimaliseren, terwijl u ook uw digitale risico beperkt.

Asset Recovery: Versterk uw bedrijf met een duidelijke end-of-life strategie

Het beheren van de wereldwijde infrastructuur van het datacenter is geen geringe opgave. Een essentieel onderdeel is veilig en milieuvriendelijk asset recovery (ARS). De complexiteit van het netwerk van apparaten in een groot aantal landen, elk met zijn eigen set van import en export regelgeving en eigen normen qua beveiliging van gegevens , is een uitdaging voor zelfs de meest ervaren teams. Wij informeren u graag hoe HPFS u kan helpen uw asset recovery doelen te bereiken.

Back To Top